..


Sponsor Bağlantılar

Web üzerinde Meslekler: en az yeni sistem

Tarafından yazılmış Madde Luca Ruggiero

Ipuçları iş (ben gibi) onların tutku dönüştürmek için birçok genç Internet meraklılarının sık sık soruyorlar, ama çok sıklıkla coşku kaçınılmaz olarak "etki" Bu kadar kısa zamanda vergi ve bürokratik sorunlar söz olarak her türlü kalkacaktır Ülkemizde meslek.

Işin her türü, aslında, özellikle de kendi başına bir, onunla uzun bir dizi komplikasyon, gider ve sorumluluk getirir, serbest meslek dünyada ilk kez arar edenler için ağır bir bagaj oluşturuyor! İtalya'da neredeyse bu "bagalio" hafifletmek için bir şey olduğunu da gizlemek gerek yok ... ama bu sefer bir şey (fazla değil, gerçekten!) taşındı.

1 Ocak 2008 tarihinde (Maliye Yasası 2008 - Kanun No 244/2007) tanıtılan yeni vergi rejimi en az insanlara fiş etkileyen "basit" (değil tüzel kişiler, daha sonra) tüccar iş faaliyetleri, sanat daha düşük cirosu veya meslek ... bu internet dünyasında bağlı birçok yöneticileri, web tasarımcıları, webmarketer ve diğer birçok genç profesyoneller için de geçerli.

Bu yeni "basitleştirilmiş şeması" nın en önemli özelliği, biz (açıkça parası ile KDV tahsil edilecektir vergiden muaf miktar aramak için kullanılan ne kadar, vergi hukuku uygulamadan yararlananlar için fatura vermek için doğru müşteriler).

Yeni rejimin (kadarıyla daha sonra göreceği öznel şartlarına uygun) bağlılık çok basit ve Hazine'ye herhangi bir haber gerektirir. Aşağıdaki kurallar:

  1. tüm faturalar yeni plan çerçevesinde mali yıl içinde verilmiş olması gerekir (henüz sağlanan KDV tahsil edilecek faturalar verilen varsa bir ayarlama yapabilirsiniz vergi periyodik ödeme önce müdahale);
  2. 77 € aşan fatura tutarı 1,81 € damgası tarafından serbest gerekir (not: damga tarih önceki fatura fazla olmalıdır); sarabbe doğru orijinal fatura (damga uygulanmış olarak) olduğunu müşteriye gönderilir, bu gibi bir faturayı sonra kişisel arşivi için fotokopi olmalıdır;
  3. marjında ​​fatura aşağıdaki fıkra eklemek hatırlamak önemlidir: ". Operasyonu Madde 1, 2008 Bütçe Kanununun bölümü 96-100 altında vergiye tabi değil KDV"
Açıkçası herkes bu planı kabul edebilir. Özellikle, geçen yıl bu en az yordamı kullanamazsınız:
  • 30.000 'den fazla milyon avro, yani ücret gelirleri vardı;
  • ihracat yaptık;
  • çalışanları veya müteahhitleri (proje veya program dahil) masraflar var.
Izin verilmez, ayrıca, 15.000 € aşan bir tutar için üzerinden sözleşme veya kira dahil olmak üzere sermaye mallarının önceki üç yıl içinde satın alma, yapılmış olanlar.

Silahsız şarj olanağı yanı sıra, yeni düzeni diğer yararları sağlar:

  • kişisel gelir vergisi miktarı gelirlerinin% 20 sabit oranı sayısal olduğunu;
  • saha çalışmaları tabi değildir;
  • vergi uyumu azaltır.
Ancak, açıkça belirtilmelidir, hala o pırıltılar gibidir:
  • Bu yıl ciroda 30.000 € aşarsa en az rejiminin sonraki yıl için yenilenmiş olamaz;
  • Eğer ciro 45.000 € otomatik olarak minimum sistem tarafından kaybolur aşan ve hemen olağan rejim (sadece Gelir Vergisi ayarı ama, çok daha kötü tetiklenmez giderse, daha önce sahip müşterilerden KDV kurtarmak gerekir vergi muafiyeti altında gelir!)
Fatura için, tabii ki, her zamanki kurallar (başlık, seri numarası, konu tarih, vb.) Uygulanacaktır.
Farklar standart sistem oluşur - Daha önce de belirttiğimiz gibi - 'KDV uygulama dışı ve içinde' da% 20 stopaj (Eğer kadar yararlananlar için INPS% 4 intikam de uygulayabilirsiniz uygulama önceki yıl).

Bir kişiye fatura, gerekirse stopaj ihmal unutmayın başka bir meslek ya da bir şirket için faturanıza eklenir.

Aynı Kategoride ...
E-Öğrenme
ASP ile E-ticaret (Ebook) ASP ile E-ticaret (Ebook)
ASP ile E-ticaret ve Alışveriş Sepeti. Sadece 35 €.
Web Pazarlama (Ders) Web Pazarlama (Ders)
Site tanıtım, arama motorları ve pazarlama. En düşük € 39.
Sponsor Bağlantılar